Ara, més que mai, estem al teu costat !!!

Benvolguts i benvolgudes, socis, sòcies, amics i amigues, forcallans i forcallanes de naixement i de sentiment, gent de tot arreu.

En aquests moments en què ens trobem volem compartir amb vosaltres el nostre sentit condol als que heu perdut un ésser estimat durant aquest dies.

Quan un esser proper ens deixa sempre es fa difícil trobar consol i el dol encara és més  dur i trist en les circumstàncies actuals. Ens agradaria, però, que puguésiu trobar algun confort i sentir el caliu de cadascun dels membres de la nostra Associació.

També volem recordar-nos de les persones  que esteu patint perquè teniu familiars, amistats i coneguts, o vosaltres mateixos, ingressats en hospitals o superant el virus als propis domicilis o en residències de gent gran. Us volem transmetre de tot cor el nostre suport i molts ànims.

No cal dir que ens estem enfrontant a una duríssima situació d´excepcionalitat fins ara no coneguda amb un grau d´imprevisibilitat i d´incertesa considerables. De ben segur  vindran més obstacles a superar, ho sabem, però estem convençuts que entre tots revertirem aquesta situació social el mes aviat possible .

Cuideu-vos i cuideu molt a tothom.